Μαζική Αποστολή SMS

Η μαζική αποστολή sms αποτελεί τον πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Όλοι έχουμε λάβει έστω από ένα sms στο κινητό μας από κάποια επιχείρηση. Χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν προτιμήσει την μαζική αποστολή sms για την ενημέρωση των πελατών τους.

Την υπηρεσία μαζική αποστολή μηνυμάτων την χρησιμοποιούν εταιρείες και ελεύθεροι επαγγελματίες για την αποστολή μαζικών μηνυμάτων προς τους πελάτες τους! Επίσης πολιτικά πρόσωπα, όπως υποψήφιοι βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι  κ.α χρησιμοποιούν την υπηρεσία αποστολής μαζικών μηνυμάτων για να μεταδώσουν τις απόψεις και τα νέα τους.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  • Δημιουργία Λιστας
  • Προσθήκη Συνδρομητων
  • Δημιουργία Campaign
  • Δημιουργία Κειμένου

Email Campaigns ανά Κλάδο

SMS για: Μεταφράσεις
SMS για: Εκπαίδευση – ΙΕΚ
SMS για: Βιβλία & Εκδόσεις
SMS για: Μεσίτες & Μεσιτικά Γραφεία
SMS για: Εκτυπώσεις
SMS για: Ιατροφαρμακευτικές Εταιρίες
SMS για: E-Shop
SMS για: Ελεύθερους Επαγγελματίες
SMS για: Αναλώσιμα Γραφείων
SMS για: Ασφαλιστικά Γραφεία
SMS για: Τουριστικά Γραφεία
SMS για: Κάμερες & Ασφάλεια

Οι εταιρείες μπορούν να συλλέγουν τους αριθμούς κινητού τηλεφώνου των πελατών τους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο κάθε πελάτης πρέπει να έχει δώσει άδεια στην εταιρεία η σε τρίτους για να στείλετε μηνύματα κειμένου στο κινητό τους τηλέφωνο.

Βοηθάει στην προώθηση ενός προϊόντος ή υπηρεσίας. Τα μηνύματα αυτά συχνά περιέχουν ειδικές προσφορές για τις πωλήσεις ή τις εκπτώσεις και αποστέλλονται κατευθείαν στα κινητά τηλέφωνα των καταναλωτών, ενδιαφερόμενων, πελατών.

μαζική αποστολή μηνυμάτων