Μαζική Αποστολή Email

Η μαζική αποστολή email είναι ένας καλός τρόπος για να διαφημίσουμε μια ιστοσελίδα η ένα προϊόν. Ακόμα και στις μέρες μας, υπάρχει πλήθος κοινού που παρακολουθεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να ανταλλάσσει μηνύματα.

Έγραψες ένα καινούργιο άρθρο; Δημιούργησες μία νέα υπηρεσία ή λανσάρεις προϊόντα στην ιστοσελίδα σου; Έβγαλες μία καινούργια προσφορά ή θέλεις να ενημερώσεις το κοινό για μια μοναδική έκπτωση;

Στείλε email στους συνδρομητές τις ιστοσελίδας σου! Πολύτιμοι είναι οι επισκέπτες, που ήδη σε γνωρίζουν και σε εμπιστεύονται. Συνεπώς, εάν ο στόχος σου είναι να τους κρατήσεις και να δημιουργήσεις κίνητρα για να σε προτιμήσουν ξανά, η μαζική αποστολή email μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  • Δημιουργία Λιστας
  • Προσθήκη Συνδρομητων
  • Δημιουργία HTML Newsletter
  • Δημιουργία Κειμένου

Email Campaigns ανά Κλάδο

Newsletter για: Μεταφράσεις
Newsletter για: Εκπαίδευση – ΙΕΚ
Newsletter για: Βιβλία & Εκδόσεις
Newsletter για: Μεσίτες & Μεσιτικά Γραφεία
Newsletter για: Εκτυπώσεις
Newsletter για: Ιατροφαρμακευτικές Εταιρίες
Newsletter για: E-Shop
Newsletter για: Ελεύθερους Επαγγελματίες
Newsletter για: Αναλώσιμα Γραφείων
Newsletter για: Ασφαλιστικά Γραφεία
Newsletter για: Τουριστικά Γραφεία
Newsletter για: Κάμερες & Ασφάλεια

Η μαζική αποστολή email η αλλιώς «email marketing» συνίσταται στην αποστολή μαζικών διαφημιστικών ή μη μηνυμάτων, με βάση τις διευθύνσεις που συλλέγονται απευθείας ή διατίθενται σε λίστες από τρίτους. Η συλλογή και η διαχείριση των βάσεων δεδομένων αποτελούν σήμερα μείζον θέμα για το διαφημιστή.

Το e-mail επιτρέπει την ανάπτυξη προσφοράς προϊόντος/υπηρεσίας, τη χρήση των πολυμέσων ενσωματώνοντας το βίντεο (video mail) και την ανάπτυξη σχέσεων με τον πελάτη, χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά σενάρια ανάλογα με το προφίλ του παραλήπτη.

email marketing ελλάδα